Voor al uw duurzaam installatiewerk

Vragen of storing? Bel: 0514 - 591 333

Of stuur en e-mail naar instal@reekers.nl

Actie

Eindejaarsactie

Altijd al die mooie wasmachine of keukenmachine willen kopen? Dit is uw ultieme kans! Van 25 november t/m 16 december kunt u uw aankoopbedrag terug winnen. Wilt u meedoen? Kom dan snel langs bij ons in de winkel.

 

Veeg ‘m erin & win

Met onze actie ‘’Veeg ‘m erin & win’’ bieden wij u de kans om uw aankoopbedrag terug te winnen. Wanneer u tijdens deze actie bij ons in de winkel komt bieden wij u de gelegenheid om deel te nemen aan deze actie.

Zo werkt het!

Op vertoon van uw kassabon kunt u meedoen aan de ‘Veeg ‘m erin & win’ actie. De actie is gratis en vindt plaats in de winkel van EP Reekers. U krijgt de kans om aan het rad te draaien. Met een draai aan het rad weet u in welke kleur er gesjoeld moet worden. Lukt het om de schijven in de juiste gleuf te sjoelen? Dan wint u uw gehele aankoopbedrag terug!

De spelregels

 • Bij iedere aankoop van een product boven de €50.- bij EP Reekers Woudsend, in de periode van 25 november tot en met 16 december, mag het spel gespeeld worden.
 • U draait eerst aan het rad van fortuin waarbij het rad minimaal drie volle omwentelingen moet maken. De kleur waar het rad op blijft staan bepaald de korting waarvoor u speelt op de jeu de sjoelbak.
  Rood: 10%
  Groen: 20%
  Blauw: 30%
  Geel: 50%
  Paars: 100%
 • Met het blokje in de overeenkomende kleur sjoelt u het blokje door de jeu de sjoelbak. Wanneer dit blokje in zijn geheel in het overeenkomende kleurvak eindigt, ontvangt u de korting. Komt deze niet of gedeeltelijk in het kleurvak dan ontvangt u geen korting.
 • Bestaat uw aankoop uit meerdere producten boven de €50,- dan mag u per product meespelen. Vooraf aan de speelronde dient u aan te geven voor welk product u speelt.
 • De kleur waar het rad op draait, is tevens de kleur waar de schijf in de bak op moet komen
 • Elke kleur op het rad heeft een vaste korting
 • Er mag maximaal 1x gespeeld worden per product
 • Er mag niet worden geoefend met het spel