Voor al uw duurzaam installatiewerk

Vragen of storing? Bel: 0514 - 591 333

Of stuur en e-mail naar instal@reekers.nl

Verwarming, koeling en ventilatie

De combinatie
U kunt bij ons terecht voor een combinatie van koeling, verwarming en ventilatie. Met onze installaties bieden wij u een comfortabele temperatuur. Er bestaan veel verschillende vormen van verwarming. Zo is er radiatorverwarming, vloerverwarming, luchtverwarming , stralingsverwarming en combinaties van dezen. Wij geven u advies over wat uw woning nodig heeft. Hierbij helpen wij u bij het maken van een keuze van het juiste verwarmingstoestel en het bepalen van de benodigde capaciteit. Deze essentiële systemen zorgen voor een aangename leefomgeving.

 

Ventilatie
Voor gezonde lucht is goede ventilatie erg belangrijk. Slechte ventilatie kan leiden tot verschillende klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn. Onze ervaring met installaties op het gebied van ventilatie zorgt ervoor dat u straks in goed comfort kunt leven en voorkomt schade aan uw gezondheid. Door gebruik te maken van onze diensten krijgt u een comfortabele luchtverversing in huis en levert u ook een belangrijke bijdrage klimaatbeheersing.

 

Uitgekiende ontwerpen
U kunt bij ons aankloppen voor warmteterugwinning uit ventilatielucht. Een warmteterugwinning uit ventilatielucht kan op verschillende manieren. De installatie zorgt voor aanvoer van verse buitenlucht die verwarmt wordt met van binnen afgevoerde lucht. Dit is een goede en duurzame installatie die veel energiekosten bespaard. Wat het best in uw situatie past is afhankelijk van uw pand en wensen. Ook kunt u kiezen voor verwarmen middels een bodem- of luchtwisselaar behoort tot de mogelijkheden. De keuze die wij maken in kwalitatief goede materialen en uitgekiende ontwerpen zorgen ervoor dat wij u de mogelijkheid bieden voor zuinige installatie zonder dat u aan comfort hoeft in te leveren. Wij geven u advies op maat en bieden u de diensten aan die passen bij uw pand.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op.

Image placeholder

"Bij Reekers Installatiebedrijf zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor storingen. Dát is onze service!"

Bernard Reekers

Eigenaar Reekers Installatiebedrijf