Voor al uw duurzaam installatiewerk

Vragen of storing? Bel: 0514 - 591 333

Of stuur en e-mail naar instal@reekers.nl

Impressies

Inspiratie opdoen? Regelmatig voeren wij innovatieve en unieke projecten uit voor verschillende opdrachtgevers. De projecten zijn gerealiseerd vanuit de wens van de klant. Op deze manier kunnen er kostenbesparende en duurzame gebouwen worden neergezet die zowel goed zijn voor de natuur, als bevorderlijk voor uw portemonnee.


Zonnestroominstallatie boerderij

De 24 Pv panelen in deze zonnestroominstallatie zorgen per jaar voor meer dan 5000 kWh opbrengst.


Stand-alone elektra voorziening

Stand-alone elektra voorziening. De kast is in opdracht vervaardigd voor het in bedrijf houden van een weegbrug met zender en registratie. De voorziening is dusdanig ontworpen dat deze winter en zomer gebruikt kan worden.


Verwarmingsinstallatie

Verwarmingsinstallatie in Woudsend.


Zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak van een schuur in Workum.


Beleefdagen 2014

Op 12 en 13 september 2014 werd ter ere van het 50-jarig bestaan van Reekers Woudsend de Beleefdagen 2014 georganiseerd. Klanten en geïnteresseerden hadden de mogelijkheid om 2 dagen lang in de wereld van innovatieve elektronica te duiken. Door middel van proeverijen (o.a. door Kok aan huis Klaas culinair) en demonstraties werden nieuwe modellen op het gebied van onder andere Keuken, Wasmachines, Stofzuigers en Televisies getoond. Een daverend succes dat zeker voor herhaling vatbaar is! Beleefdagen gemist? Geen nood! Regelmatig organiseert EP:Reekers/Reekers Installatiebedrijf innovatieve evenementen voor jong en oud. Houd onze website in de gaten!


Sleepbootdagen Woudsend

Op 23 en 24 mei worden zonnepanelen tentoon gesteld tijdens de Sleepbootdagen 2014 in Woudsend.