Voor al uw duurzaam installatiewerk

Vragen of storing? Bel: 0514 - 591 333

Of stuur en e-mail naar instal@reekers.nl

Over Reekers’ Installatiebedrijf

Over ons
Reekers Installatiebedrijf is het vertrouwde aanspreekpunt op het gebied van installatie in Woudsend en omstreken. Als sinds dag één ligt de focus van de onderneming op complete technische installaties. Maar ook voor duurzame energie, gas- en waterinstallaties en airco’s kunt u bij ons terecht. Deze diensten vallen allemaal onder onze expertise. Door gebruik te maken van innovatieve technieken zijn wij in staat u de beste diensten aan te bieden en deze op de meest specialistische manier uit te voeren. Wij leveren u complete technische installaties van de beste kwaliteit voor een gunstige prijs.

 

Elektra-installaties
Een specifiek onderdeel van onze diensten is het ontwerp en de aanleg van elektra-installaties. Wij bieden u de mogelijkheid om deze te combineren met beveiligings- en data netwerken. De vele technieken, domotica, draadloze systemen en hoogwaardige bedrade netwerken zorgen ervoor dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

 

Milieu
Technische installaties zijn het grondwerk voor een fijn huis. Hierbij is het belangrijk dat er wordt gedacht aan alle toekomstige wensen. Milieuvriendelijke installaties worden steeds belangrijker. Bij Reekers Installatiebedrijf denken wij hier om, daarom hebben wij ons gespecialiseerd in duurzame installaties. Hieronder valt bijvoorbeeld het installeren van zonnepanelen of duurzame verwarmingsinstallaties. Natuurlijk altijd aangepast aan de wensen van de klant. Verder verzorgen wij gasverwarming en oliegestookte installaties, zowel elektrisch als door middel van alternatieve energiebronnen.

 

Duurzaam
Bij alle diensten van Reekers Installatiebedrijf maken wij gebruik van kwalitatief goede materialen en uitgekiende ontwerpen. Hierdoor zijn wij in staat om u een zuinige installatie aan te bieden zonder dat u hiervoor comfort hoeft  in te moeten leveren. Wij zorgen ervoor dat er kostenbesparende en duurzame gebouwen neer kunnen worden gezet. Deze zijn zowel goed voor de natuur als voor uw portemonnee. Nieuwsgierig naar onze unieke projecten? Neem dan ook eens een kijkje bij onze impressies.

 

Wilt u advies ontvangen over uw technische installaties of projecten? Neem dan contact met ons op!