Voor al uw duurzaam installatiewerk

Vragen of storing? Bel: 0514 - 591 333

Of stuur en e-mail naar instal@reekers.nl

Gas-waterleiding, riolering, verwarming, koeling en ventilatie

Jarenlange ervaring
Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerp en de aanleg van gas-, water-, en rioleringsinstallaties, zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw (bouwwerken die geen woonbestemming hebben). Deze ervaring hebben wij niet alleen in traditionele installaties, maar vooral ook op het gebied van water- en energiebesparing. Met onze kennis van het besparen op water en energie zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk kosten maakt. Ons team is op de hoogte van de beste en meest efficiënte werkwijze voor het installeren van de installaties. Hierdoor kunnen wij u de beste installaties bieden.

 

Advies op maat
Water, verwarming en een goede riolering zijn voor elk huishouden van belang. Een verwarmingsinstallatie bestaat bijvoorbeeld uit verschillende onderdelen. Het is belangrijk dat deze onderdelen goed samenwerken. Ook de verwarmingsinstallatie(s) moeten goed werken bij zowel warme temperaturen in de zomer als bij koude temperaturen in de winter. Water wordt voor bijna alles gebruikt en is van levensbelang. Een goede riolering voorkomt lekkages, stankoverlast en verstoppingen. Op al deze gebieden kunnen wij u advies op maat bieden zodat uw woon en werksituatie altijd goed comfort bied.

 

Innovatieve technieken
Wij passen innovatieve technieken en beproefde concepten toe.  Dit zorgt ervoor dat installaties geheel worden toegesneden op de wensen en eisen van de eindgebruiker. Bijvoorbeeld het toepassen van een warmteterugwinninginstallatie uit afvalwater of het toepassen van waterbesparende technieken zonder afbreuk te doen aan comfort en functie.  Het is voor ons belangrijk dat wij de best werkende installaties kunnen bieden en hiermee ruim aan uw wensen  kunnen voldoen.

 

Benieuwd naar hoe wij dit eerder hebben toegepast bij onze klanten? Klik hier voor impressies van ons werk.

gas-, water- en rioleringsinstallaties

"Met onze storingsdienst staan wij 24/7 voor u klaar!"

Bernard Reekers

Eigenaar Reekers' Installatiebedrijf