Voor al uw duurzaam installatiewerk

Vragen of storing? Bel: 0514 - 591 333

Of stuur en e-mail naar instal@reekers.nl

Infrarood vloerverwarming

Uw huis verwarmen zonder gas!
Verwarming zonder aardgas, het kan met Infrarood vloerverwarming van onze dealer Dutch Heating Products. Infrarood vloerverwarming: een duurzaam product dat door uw gehele woning is toe te passen. De infrarood vloerverwarming kan zowel in nieuwbouw of bestaande bouw geïnstalleerd worden. Zo bespaart u energie én bent u voordeliger uit.

 

Snel een warm huis
Het is natuurlijk fijn als u in de koude wintermaanden snel een warm huis heeft. Met de infrarood vloerverwarming is uw woning binnen 30 minuten volledig verwarmd. Wat u wellicht kent is het verwarmen van de lucht om u heen: convectiewarmte genoemd. Het duurt het langer voordat uw huis warm is. Infrarood verwarming werkt anders, de directe stralingswarmte en efficiënte warmteafgifte zorgen ervoor dat uw huis snel en efficiënt wordt verwarmd.

 

Infrarood vloerverwarming: hoe werkt het?
De werking van infrarood vloerverwarming werkt al volgt: er wordt een golflengte opgewekt met infraroodstraling van zo’n 10 micrometer. De warmte straalt direct op alles af wat zich in de ruimte bevindt. De vloer, het plafond, wanden en meubels worden zo allemaal warmtebronnen. Door middel van een slimme domotica (huisautomatisering) kunt u de verwarming uiterst nauwkeurig regelen. Dit zorgt voor een flinke besparing.

 

Infrarood vloerverwarming in uw huis?
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in uw huis of bedrijfspand? Neem dan nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

vloerwarming aanleggen

"Met onze storingsdienst staan wij 24/7 voor u klaar!"

Bernard Reekers

Eigenaar Reekers' Installatiebedrijf