Voor al uw duurzaam installatiewerk

Vragen of storing? Bel: 0514 - 591 333

Of stuur en e-mail naar instal@reekers.nl

Elektra, beveiliging en datacommunicatie

Ontwerp en aanleg
Het ontwerp en de aanleg van elektra-installaties vormen een specifiek onderdeel. Want thuis, op uw werk, op straat, overal is elektriciteit nodig. Het is dan ook van groot belang dat het ontwerpen en aanleggen van elektra-installaties met de grootste zorgvuldigheid gebeurd. Bij elektra kunt u aan vele dingen denken. Bijvoorbeeld de meterkast, schakelaars, stopcontacten, spots en het aanleggen van bedrading. Door de vele technieken, demotica, draadloze systemen en hoogwaardige bedrade netwerken kunnen wij voldoen aan de wensen van de klant.

 

Datacommunicatie
Wij zorgen ervoor dat u precies het datacommunicatienetwerk krijgt dat u wenst. Dit netwerk zorgt voor data-overdracht tussen verschillende apparaten. Voorbeelden hiervan zijn telefoons, computers, televisies en modems. De verbindingen kunnen wij u aanbieden via kabels van koper of glasvezel. Ook kunnen de verbindingen via radiogolven tot stand komen. U kunt zelf kiezen wat u het prettigste vindt en het best bij u past.

 

Onze middelen
Met onze middelen kunnen wij altijd iets voor u betekenen. Met koperdraad, glasvezel of draadloos bieden wij voor iedere situatie de meest optimale oplossing. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons aankloppen voor traditionele elektrische installaties.  Reekers Installatiebedrijf kan tevens zorgen voor realisatie van verlichtingsprojecten met tl en/of ledverlichting. Natuurlijk bent u voor elektra-installaties gecombineerd met beveiligings- en data netwerken bij ons ook aan het juiste adres.

 

Elektra in uw huis
Bent u op zoek naar een efficiënte partij voor het aanleggen van elektra-installaties in uw huis? Neem dan contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

 

Bent u benieuwd hoe wij deze diensten al hebben toegepast bij onze klanten? Klik hier voor enkele afgeronde projecten.

Elektra, beveiliging en datacommunicatie

"Veilig en efficiënt een complete elektra-installatie laten aanleggen in uw woning? Neem contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!"

Hielke Osinga

Eigenaar Reekers' Installatiebedrijf