Voor al uw duurzaam installatiewerk

Vragen of storing? Bel: 0514 - 591 333

Of stuur en e-mail naar instal@reekers.nl

BIODOM cv pelletketel

De cv pelletketel van BIODOM
Wij zijn trotse dealer van de BIODOM cv pelletketel. De BIODOM is een ketel die gebruik maakt van de zelfontwikkelde en innovatieve BIO-LOGIC technologie. Deze technologie geeft het systeem een optimale verbranding. Dit zorgt ervoor dat hij zeer efficiënt is en u een besparing heeft op uw energiekosten.

 

Werking van de cv pelletketel
De BIODOM cv pelletketels zijn zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Wanneer het buiten kouder wordt, denkt u waarschijnlijk aan het hoger zetten van de thermostaat. Maar denkt u ook aan de energierekening of CO2 uitstoot? U kunt de cv pelletketel inzetten als hoofdverwarming en als bijverwarming. De BIODOM cv pelletkachel is leverbaar in diverse soorten en maten.

 

Voordelen BIODOM cv pelletketel
Naast dat de ketel zorgt voor een besparing op uw energiekosten zijn er nog meer voordelen. Het is een betaalbare ketel met het energielabel A++. De cv pelletketel kan worden aangesloten op uw centrale verwarming en is uitermate geschikt om te combineren met zonnepanelen, een buffervat of warmtepomp. Reekers installatiebedrijf kan de cv pelletketel bij u installeren en zal u ook uitleg geven over de bediening.

 

BIODOM cv pelletketel in uw huis?
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand? Neem dan nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.

biodom pelletkachel

"Veilig en efficiënt een complete elektra-installatie laten aanleggen in uw woning? Neem contact op en ontvang een vrijblijvende offerte!"

Hielke Osinga

Eigenaar Reekers' Installatiebedrijf