Voor al uw duurzaam installatiewerk

Vragen of storing? Bel: 0514 - 591 333

Of stuur en e-mail naar instal@reekers.nl

14 maart 2016

Hoe krijg ik een A?

Uw huis voorzien van een energielabel is bij de overheid al jaren een hot topic. Uit onderzoek blijkt echter dat huiseigenaren zelf zich hier minder druk om maken. Toch is een energielabel méér dan een verplichting van hogerop. Het kan u jaarlijks namelijk honderden euro’s besparen, de kans op verkoop van uw huis vergroten én de waarde van uw huis vermeerderen. Er zijn diverse mogelijkheden om het energielabel van uw woning te verhogen.

Voorlopig energielabel

Sinds januari 2015 is ieder huis voorzien van een voorlopig energielabel. Om een boete te voorkomen dient iedere huisbezitter vóór de verkoop van zijn huis het label definitief te maken. Bent u nog niet bekend met uw voorlopige energielabel? Check dit simpel op www.zoekuwenergielabel generic seroquel.nl.

Verbeteren woning

Nog geen energielabel A? Er zijn diverse mogelijkheden om het energielabel van uw woning te verbeteren en dus jaarlijks behoorlijk te besparen. Zo zorgt een goed geïsoleerd huis voor minder warmteverlies, dus lagere stookkosten. Vloerverwarming kan in veel gevallen uw huis efficiënter verwarmen en zonnepanelen leveren u duurzame energie. Van tijd tot tijd zijn er subsidies beschikbaar om uw huis energiezuiniger te maken. Welke subsidies voor u aantrekkelijk zijn verschilt per woning en gemeente. Benieuwd hoe uw huis energiezuiniger ingericht kan worden, wat u daarvoor moet investeren en wat het rendement is? Wij helpen u verder!