Voor al uw duurzaam installatiewerk

Vragen of storing? Bel: 0514 - 591 333

Of stuur en e-mail naar instal@reekers.nl

24 september 2019

NIEUW: infrarood vloerverwarming en BIODOM cv pelletketels

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Wij hebben onze duurzame oplossingen uitgebreid en zijn nu trotse partners van: Dutch Heating Products en BIODOM.

Nieuw: infrarood vloerverwarming

Verwarming zonder het gebruik van aardgas dat is infrarood vloerverwarming. Het is een nieuw verwarmingssysteem met een innovatieve techniek. U kunt het overal in uw woning toepassen en zowel in nieuwbouw als bestaande bouw. In de wintermaanden heeft het als voordeel dat uw woning binnen 30 minuten verwarmd is.

U kunt het gebruiken als bijverwarming, maar ook als hoofdverwarming. Het is dé nieuwe duurzame verwarmingsoplossing voor uw woning. En niet onbelangrijk: u bespaart fors op uw energiekosten.

Een natuurlijke stralingswarmte

Het gebruik van de infrarood stralingswarmte is een natuurlijke warmte. Dit kunt u vergelijken met de warmte van de zon en zo heeft het een positief effect op uw gezondheid.
Het gebruik van aardgas is erg duur, een duurzamere oplossing is stroom opwekken met de wind of zon. Voor de infrarood vloerverwarming heeft u alleen een stroomaansluiting nodig, heeft u zonnepanelen? Dan kunt u zelfs naar nul op u energieverbruik.

Nieuw: BIODOM cv pelletketels

Houdt u rekening met de energierekening of CO2 uitstoot wanneer u de thermostaat hoger zet? Denk eens na over een duurzame oplossing voor uw cv ketel. De cv pelletketel van BIODOM is zo’n oplossing die Reekers Installatietechniek biedt. Door middel van de innovatieve BIO-LOGIC technologie. Deze technologie geeft het systeem een optimale verbranding. Deze oplossing is zeer efficiënt en zorgt daarbij ook voor een besparing op uw energiekosten.

Kiest u voor een duurzame oplossing in uw woning?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in uw woning of bedrijfspand? Reekers Installatietechniek helpt u graag. Neem dan nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.