Voor al uw duurzaam installatiewerk

Vragen of storing? Bel: 0514 - 591 333

Of stuur en e-mail naar instal@reekers.nl

2 december 2015

Reekers Woudsend maakt debuut op RTL4

Op zaterdag 19 december a.s. maakt Reekers’ Installatiebedrijf haar debuut in het RTL-programma Woontips.  Onder leiding van presentator Sander Foppele en presentatrice Iris Rulkens worden uiteenlopende onderwerpen behandeld omtrent alles wat met wonen te maken heeft.

“In Woontips geven we advies en tips over CV-ketels en hybride warmtepompinstallaties. Een warmtepomp kan op een energiezuinige manier een huis verwarmen en koelen. De werking hiervan en wat het klanten oplevert bespreek ik op 19 december in het programma Woontips op RTL4”, aldus Bernard Reekers, directeur van Reekers’ Installatiebedrijf. “We hebben het item opgenomen bij een klant in Workum waar energiebesparing hoog in het vaandel staat. Naast een CV-installatie en hybride warmtepomp hebben we hier ook zonnepanelen geïnstalleerd. Een goed voorbeeld van het efficiënt op elkaar aansluiten van installaties om een maximaal resultaat te realiseren.”

De aflevering van Reekers’ Installatiebedrijf wordt op zaterdag 19 december om 16.00 uur uitgezonden op RTL4 en wordt herhaald op maandag 28 december om 13.30 uur. De aflevering is, na de uitzending, tot eind januari te bekijken op RTLXL.

Meer informatie over het programma Woontips? Of over de producten? Neem dan contact op.